Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDSFABRIK

jag är berlin och dresden -45

två stycken stadskärnor

med ödelagda hem

jag är som hiroshima samma år

en stad där nästan inget återstår

ruiner attraherar inte alls

jag känner bödelns snara

runt min hals

här föds det barn 

som är missbildade

här finns det djur

som är förvildade

och ingen fågel fenix

synes här

bara en korp

åt vilken alla svär

LARZ GUSTAFSSON  081120




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-20 11:54



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Berörande och stark text
som skapar eftertanke
2008-11-23

    Stormöga
riktigt bra text måste jag säga! tycker bäst om de fyra sista raderna!
2008-11-22

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!!
2008-11-20

  Måna N. Berger
En korp är inte så "bara"! Korpen är den bästa fågel jag vet, smart, intelligent, humoristisk och uppfinningsrik, en luftekvilibrist och en kreativ kanalje av rang! Misskänd av många, men även hyllad av dem som har förstånd :)
2008-11-20

    Bellissima
Så dystra känslor du förmedlar... Bra diktat!
2008-11-20

  mare VIP
Låter inte så bra......sorgsna rader ...
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP