Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den snarkande hin håle

Ska jag sova ännu en natt bredvid hin håle
det snarkande monstret från avgrunden

Kan nån förstå min mordlystnad

När du sover är du inte min man
bara en som förstör min sömn med sin illvilliga olåt

På dagen en man jag älskar
på natten ett vidunder




Övriga genrer av Leaf
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-11-20 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leaf