Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solitude

dagens brådska
saktar ner
övergår obevakat
till kvällens ensamma längtan

rör vid mig
se min kropp
se mig
mjukt
smeksamt
kärleksfullt
sexualisera inte min längtan efter våra kärlekars möte

nej

förvissa mig i tryggheten av att du lyssnar in mig

jag ber dig
låt mig beröras med ömhet

jag längtar efter dig fast du är här




Fri vers av Leaf
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leaf