Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRANDSATT

som musslan sluter sig runt pärlan

så sluter du dig runt din skatt

och jag får aldrig komma nära

så inget lyser upp min natt

jag snöar in på samma story

tills jag har flyttat härifrån

min vinter finns det ingen vår i

så går det för en elak son

vem skulle visa väg till skatten

när ingen karta finns att få?

vem skulle lysa väg i natten

och visa mig hur jag ska gå?

mitt stolta skepp sjönk snabbt till botten

och jag blev strandsatt på en ö

vem hjälper mig att bygga flotten?

eller är detta mitt adjö...?

LARZ GUSTAFSSON 21/11 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-21 09:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den senaste kommentaren är irrelevant.
2008-11-22

    onaniserande klimakteriedam
som musslan sluter sig runt pärlan

så sluter du dig runt din skatt

dessa två sentenser ger en emotionell hästspark... sensuellt..
2008-11-22

  Marie Å
Fint skrivet.... men sorgligt........
Hoppas det blir en flotte......
2008-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Allt är inte alltid så enkelt.
2008-11-21

  Tomas Alexander
jag tror det blackhawk menade på är att det är inte heltmörkt även om du tror det, du behöver bara vända dig åt rätt håll för att se ljuset!
2008-11-21

  Måna N. Berger
Alla dina dikter är skisser till en karta... om än sorgsna.
2008-11-21

  anits VIP
En sorglig och mycket vemodig dikt,
vacker att läsa
2008-11-21

  Svartsilver
Så sorgligt och vackert....
2008-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Vad vet du om det?
2008-11-21

    ej medlem längre
Bra skrivet, i psaltaren finns versen, ditt ord är mina fötters lykta... så helt mörkt är det inte
2008-11-21

  madigan
Håller med föregående skrivare!
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP