Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av kärlek!

Du låg inför mig, jag smekte
kurvan av din höft. Jag betraktade
dig i ett ljus av kärlek. Du log med dina ögon
din existens och fick min själ att andas.

Min
hand vandrade över ditt ena bröst
och fick dig att skälva för en stund. Din
blick suddades och dina ögonlock fladdrade
som ett ljus som berörts av en lätt vindpust.


Du smekte sakta min skäggiga kind och vi
kröp sakta ihop till en enhet, som virvlade iväg
ut i universum medan solen sakta gick upp.

Jag snusade lite i din nacke och en doft av kärlek
fanns där.




Övriga genrer av LOUN
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-21 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LOUN
LOUN