Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten dikt av mitt barnbarn 6 år


livet o mej

tänk om man bodde i en blomma,
och om man hade vingar så man kunde flyga till skolan
då slapp man gå, istället för att bo i ett vanligt hus
för där får man ju inte se en endaste liten mus
i skolan så känns de ganska vanligt när man gått där en stund
så ser man en hund snipp snapp slut .




Fri vers av atina
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-11-21 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

atina
atina