Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Take your time

I don't know how
I don't know why
I do not understand
I do know your feelings
Take your time, you need it
I do not leave you alone
When you need a friend I'll be there for you
Trust me.





Fri vers av Thesameiused2be
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-22 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thesameiused2be
Thesameiused2be