Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kroatien 2008


Om du vill kan jag ta dig...

 

Om du vill kan jag ta dig här

ifrån

bara du ger mig en liten "vink"

var

 t

du vill bli tagen




Övriga genrer av Don Michael
Läst 439 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-22 02:12



Bookmark and Share


  Blåbäret
läckert och med humor...me like...och Kroatien ser ju helt fantastiskt ut
2008-12-07

  lyckeli
dolda budskap my ass ; )
skisnygg kontrast med det
gråt t;et i kanten,
det är stooooor poesi!!
2008-11-24

    enna
Fin text...förutom det - två texter i en? Jag som älskar mystiska texter med "dolda" budskap faller för denna. Bra, bra.
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Don Michael
Don Michael