Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är någon här.

jag har en prins i min lägenhet.

hon tog en vit buss hit och lät mina vintertorra läppar skrika. Hon kallar mig cp och toka när jag går över styr och hon låter mina fötter få frysa då hon drar täcket ifrån mig.

Men någonting är på gång. Vi har för första gången börjat vandra åt olika håll. Dock är saken den att vi ses mest troligt i mitten sen igen.
Då kommer mina solsvedda läppar röra sig snabbare och snabbare och ord kommer att styckas. Men nu jag har en prins i min lägenhet som låter mina fötter få frysa.




Fri vers av LillSara
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-22 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillSara
LillSara