Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I VÄGEN

var jag än är är jag i vägen
en dag med mig ger syn för sägen
var jag än är blir folk nervösa
det problemet kan jag aldrig lösa
vissa undrar var de ska ta vägen
en och annan känner sig förlägen
falska skratt som ekar i butiken
där har jag den dagliga publiken
jag har inte kommit för att klaga
livet är ju ingen lycklig saga
city är en mardröm för de svaga
men jag är inte här för att behaga
det ljuva livet är för andra
de där som stormtrivs med varandra
jag är inte den som är förtegen
man blir talför när man är i vägen

LARZ GUSTAFSSON

4/ 5 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-22 12:40



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Du är fantastiskt duktig att få till det på rim!
2008-11-23

  Måna N. Berger
"jag är inte den som är förtegen
man blir talför när man är i vägen"
Och jag är innerligt glad för att du är just den du är!
2008-11-23

  Elaine.S VIP
Starka ord, svår situation

"var jag än är blir folk nervösa
det problemet kan jag aldrig lösa"
2008-11-23

  Gunilla Söderström Hallström
starka ord
men ingen är ivägen
alla har rätt att finnas till
2008-11-22

  mare VIP
Starka rader från ditt inre......vi ska inte behaga människor, bara Gud....
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP