Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLESS THIS MESS

jag kastas ibland tillbaka

till drömmar jag hade då

till det som jag ville smaka

men inte var man att nå

det började med ett fiasko

och slutar väl med ett till

för mig är det ingen klass på

det blir aldrig som jag vill

tillfredsställ ditt inre

sa reklamen från sibylla

men det finns ett tomrum

ingen korv med mos kan fylla

människorna lever inte

av sitt bröd allena

friden uteblir

om inte hjärtana är rena

jag fryser här i mitt sovrum

och längtar till sommaren

en sårad man med ett budskap

och datorn som ende vän

nytt kassakort som ska postas

en hyra på fem och sju

jag har inga framtidsplaner

jag har bara detta nu

LARZ GUSTAFSSON

081122-23




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 12:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Sorgesamt...
2008-11-23

  Elaine.S VIP
Längtan kan växa sig så stark, och göra så ont..
2008-11-23

  Lia-Lej
Att ha ett Nu är stort nog!Det är ju alltid där vi är och där vi måste börja!! Härlig rubrik!!
2008-11-23

    ej medlem längre
Sorgligt att läsa....
2008-11-23

  anits VIP
Mycket sorgligt och vemodigt
att läsa
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP