Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PUNKROCKTAKT

mina fingrar längtar till din kind

som en segelbåt behöver vind

värm mig genom

vind och snö och is

genom kamp och

ekonomisk kris

jag såg svanar flyga

söderut

majestätiskt som

ett vackert slut

jag stod stum

och bara iakttog

medan något

slocknade och dog

gosa liv i det

som brunnit ut

men som brann och

värmde mig förut

jag har inte pengar

eller makt

men mitt hjärta slår

i punkrocktakt

LARZ GUSTAFSSON

081123




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-23 12:24



Bookmark and Share


  lyckeli
känslan för språket äger du...
2008-11-25

  Måna N. Berger
Det finns en glöd kvar under de slocknade bränderna, den är het!
2008-11-23

  Miss Mod
Jag uppskattar din rytm och ditt språk, som balsam för.....
2008-11-23

  Moa Paulsson
slutet är fullständigt klockrent, bara tvungen att påpeka det.
tack för bra läsning!
2008-11-23

  anajsn
oj vad fint skrivet!:)
2008-11-23

  anits VIP
Fint skrivit kan känna en aning
av optimism när jag läser
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP