Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRYPTISKA ABSTRAKTIONER

 

kryptiska abstraktioner
jag blir hänryckt
av ordets makt
landet är
outforskat
snart är allting
mig underlagt
jag intar
territorier
plundrar riken
på innehåll
inga solskenshistorier
och klichéer
om rock'n'roll
skatter i dolda kistor
jag kan se en
förmögenhet
ädelstenarnas gnistor
smyckar vår lägenhet
kryddor som gömts
i kryptor
smaksätter
själens mat
flera kultörta lyktor
kärleksglöd
eller hat

LARZ GUSTAFSSON
20/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-23 13:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du tycks vara den enda som tycker det. I alla fall när det gäller denna dikt.
2008-11-24

  Måna N. Berger
Du äger förmågan att få orden att gnistra!
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP