Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅDEN

det finns alltid förbehåll med i bilden:

förutsatt att vi får tämja vilden...

alla dessa anpassningskrav man ställer

är underlag för domarna man fäller

den som vill bli villkorslöst bejakad

löper alltid risk att bli försakad

alla presenterar reservationer

alla har sina presentationer

reservationslöst accepterad

eller pardonlöst attackerad?

en hel mänsklighet har tappat tråden

men söker man Jesus

finner man nåden

LARZ GUSTAFSSON  081124




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-24 10:51



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Många är det som famlar och söker efter
någon tråd att hålla fast vid...bra skrivet!!
2008-11-24

  zinna
Nåden har jag aldrig funnet.
Men texten ær nåd nog før mig i dag....Tack...=)
2008-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Som i sin tur är orsakad av sår andra tillfogat en på grund av att de är egoister.
2008-11-24

  Måna N. Berger
Egoism, men även sårbarhet och osäkerhet.
2008-11-24

  Larz Gustafsson VIP
På grund av människans synd och ofullkomlighet är hennes kärlek besudlad av egoism.
Den kan aldrig bli fullkomlig som Jesu kärlek.
2008-11-24

  Måna N. Berger
"den som vill bli villkorslöst bejakad
löper alltid risk att bli försakad"
Där ligger vår fruktan för att ha tillit och ge oss hän.
Det är också problemet med att villkorslöst bejaka; för att kunna göra det måste vi ha stor självtillit. Även den som bejakar löper riskena att bli sviken. Så går vi omkring och vaktar på varandra och vågar inte vad vi innerst vill.
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP