Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland är det försent, för tidigt.

Från den dagen då man föds,
till den dagen då man dör,
skapar man nya bitar till
livets pussel.

Från den dagen då man föds,
till den dagen då man dör,
finns det bitar man väljer att
inte ha med.

Jag gör det här med bravur och styrka.
Med sådan styrka som jag egentligen
inte har.

Från den dagen då man föds,
till den dagen då man dör,
så finns det alltid någon att älska
och någon att hata.

Det finns någon att sakna,
och någon att glömma.

Jag har precis kastat bort den biten,
som skulle göra mitt liv helt.
Den helande biten av mitt
livs pussel är nu borta.

Och det är någon som jag kommer
att sakna, någon att glömma,
någon att älska och jag kommer
alltid att hata mig själv för det.




Fri vers av ejs
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 17:17



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Jättefin och sorglig dikt som berättar så mycket. BRA!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

ejs
ejs