Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre...

Hellre ett skört löv
i vinden,
med risk att smulas sönder,
än att vara en tung sten
på botten.

Säkrad, men ensam.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-24 18:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
talande texter som tilltalar
de är känslomässigt härliga
sjunger igenkännandets lov
trenne trapetser för denna
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP