Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KROCK AROUND THE CLOCK



jag är på kollisionskurs
jag har allting att förlora
nederlagen blir en kalldusch
för att fallen är så stora
en tid där dokusåporna
får fylla folkets sinnen
får mig att längta bakåt
och förlora mig i minnen



en permanent konflikt
med hela tillvaron
jag kan bli fri på sikt
men vad har gjort mig sån?



det smäller när jag kraschar
jag ser glassplitter som flyger
och alltför många slutar
sina da'r som ivar kreuger
jag krockar när jag rockar
många anser att jag chockar
jag vägrar stå och bocka
när revoltens flammor lockar



jag passar inte in nånstans
i nischer, fack och fållor
och jag vill gå nån annanstans
när landet styrs av nollor
låt alla titta snett på mig
det rör mig ej i ryggen
jag viftar bort er konformism
liksom man gör med myggen

LARZ GUSTAFSSON 060702








Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP