Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT STILLA LIV

Jes 30:15-18
Luk 10:38-42


ett stilla liv
min Gud
jag ber
ett stilla liv
min Gud
Du ser
ett stilla liv
en stilla dag
som mättas av
Ditt välbehag
den äkthet som
här möter mig
min Jesus endast
finns hos Dig!

LARZ GUSTAFSSON 080210




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-25 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP