Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMBA TILL CAMILLA

 


musik ska fylla dig
musik från himlen
och du ska dansa
på stränderna
musiken smeker
dig mjukt på kinden
du ska ha blommor
i händerna
och jag ska se dig
då ska jag jubla
för Jesus Kristus
har satt dig fri
det är så sällsynt
med verklig glädje
i denna värld som
vi lever i
och det ska spraka
ja, det ska gnistra
ditt hår ska bölja
som vågorna
som om var dag
skulle bli den sista
som om vi glömt
alla frågorna
glömt alla tänk om
och utifall att
och kastat loss
ifrån förbehåll
från ett system som
vill stjäla livet
som vill utöva
total kontroll
där ska vi stå mot
en fond av blågult
och prisa Gud som
har möjliggjort
att vi kan fyllas
av Helig Ande
på väg mot himmelens
pärleport

LARZ GUSTAFSSON 080519




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-25 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP