Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅT MIG

han slog ut med armen i en yvig, gest, utbrast glatt: "välkommen till min värld!"
och sen sjöng han:

låt mig visa dig stan
fast du sett den förut
låt mig vara din guide
innan dagen tar slut
gamla stans vackra hus
och den strömmande ån
rosteriet som vi
får vårt kaffe ifrån
vår fantastiska park
med dess namn från paris
alla gator där vi
lekte tjuv & polis
plocka minnen ur baskern
längs memory lane
låt mig visa dig djungeln
me tarzan
you jane

LARZ GUSTAFSSON

13/7 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-26 06:42



Bookmark and Share


    Tea Alex
Åh vad fint! Romantiskt på nåt vis. Ja jättevackert!
2008-11-26

  madigan
Vackert om din stad i världen!
2008-11-26

  wellness tina
Fint
2008-11-26

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP