Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DAG DRAR EN VIND GENOM SVERIGE

i dag drar en vind genom sverige
så lekande lätt och så skön
i högsommartiden den gröna
blir just min dag ännu mer grön
en vind svalkar hjärtat som brinner
ger glädje och lycka och tröst
vi njuter så mycket vi hinner
snart varslar kalendern om höst
jag står här, förväntansfull, redo
ser fram emot vad som ska ske
i dag drar en vind genom sverige
och får mig att längta och le

LARZ GUSTAFSSON

080718




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-26 06:45



Bookmark and Share


  •AW•
Lääängtar efter den vinden...även om denna vinterdag är underbart vacker....liksom din dikt
/annika
2008-11-26

    Tea Alex
Underbar!
Jag blev alldeles glad i hela kroppen av att läsa din dikt!
Kram!
2008-11-26

  Svartsilver
Härlig dikt att drömma sig bort med , en sådan dag som denna.
2008-11-26

  madigan
Sommaren är ljuvligast! Även denna dikt!
2008-11-26

  wellness tina
så sant, enkelt, fin
2008-11-26

    ej medlem längre
Snyggt!
2008-11-26

  Tomas Alexander
Jag blev glad av den här, det värmer lite att tänka på varma tider... Men som dem säger "Sol Ute, Sol inne, Sol i hjärta, Sol i sinne" =)
2008-11-26

    sajo
Ska tänka på denna text nästa gång då vinterstormen drar in. Den här texten gillar jag. Sommarvind det riktigt känns hur skön den är. Applåder och bokmärke du får.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP