Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOMMARPRESENT

önskar mig vidare
önskar mig framåt
önskar mig nära
önskar mig dit
något att glädjas åt
och att se fram emot
drömmer mig dit nu
drömmer dig hit

vandrar omkring på
solljusa stränder
reser omkring i
min fantasi
kramar om sommar
vidrörs av händer
släpper fram himlen
släpper mig fri

himlen ska öppnas
över den närhet
som aldrig kan bli
illegitim
gåvor ska flöda
över i kärlek
som aldrig kan bli
alltför intim

dagar av nåd från
himmelens Konung
dagar vi får och
ljus som Han sänt
jag ger dig mjölk och
du ger mig honung
vi blir varandras
sommarpresent

LARZ GUSTAFSSON 080719




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-26 16:14



Bookmark and Share


  madigan
Ännu en fantastik förpackning från dej!
2008-11-26

  anits VIP
Bara så ljuvligt vackert
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP