Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN STOR DAG

 

en stor dag är här
en dröm ska bli verklighet
en stor dag är här
för stans svartaste poet
förväntan tar mark
en plan landar mjukt och skönt
i just denna park
fru sol och herr lagerkrönt

LARZ GUSTAFSSON

080721




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-27 09:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Texten andas optimism
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP