Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUTTRAT GULD TILL DIG

 

tänker på saker du sa
och som får mig att må bra
tänker på ögon som log
i boulognerns gröna skog

minns allt det där som är dyrbart
och värdefullt för mig
låter allt slagg brännas bort
och ger luttrat guld till dig

tänker på intelligens
på att vara överens
skatter vi delar som barn
fast du är kvinna
och jag stora karln

tänker på sådant vi skrivit
i klarrött hjärteblod
tänker på hur allting blivit
och på att Gud är god

underbart viskande vind
jag minns en klapp på min kind
famntag av fasthet och tro
kramar där jag ville bo

mannen fick minnen för livet
i julis ljusa tid
låt oss förenas som syskon
i läkedom och frid

LARZ GUSTAFSSON

080721-22




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-26 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP