Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLASKPOST

 

jag skickar flaskpost från min strand
och hoppas den når fram till din
jag lägger bränsle på den brand
vars enda budskap lyder: "brinn!"
jag skickar upp en röksignal
ifrån den klippa där jag står
en komplicerad ritual
och ytterst få som ens förstår
leif g w persson kopplas in
fast inget brottsligt har begåtts
här gäller våga friskt och vinn
i strid mot allt som förutspåtts
du ser mig på din tv-skärm
på allra bästa sändningstid
jag bär en längtan i mitt bröst
och aldrig får mitt hjärta frid
om min butelj når ända dit
där just din klänning lyser vit
så tänk på att dess innehåll
är mycket starkare än sprit
och det jag inte fått på pränt
har mina ögon redan sänt
det har du säkert redan känt
stor bamsekram från din skribent!

LARZ GUSTAFSSON

080722




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-26 19:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar text! BRAVO!
2008-11-27

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbara uppmuntrande ord...du berör med ditt budskap/B
2008-11-26

  Måna N. Berger
Det är bara att avundas mottagaren som får något så fint..
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP