Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONSDAG

 

längtar att se in i
de ögonen igen
ler vid blotta tanken
på tilldragelsen
hon som själv förkroppsligar
högsommaren
längtar efter värmen
från de ögonen igen
istid efter istid
som drog fram i min värld
gjorde en polarexpedition
av min färd
när klimatet genomgår
en metamorfos
är det för att du vet
hur mitt hjärta ska nås

LARZ GUSTAFSSON

23/7 1008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-27 09:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint.....
2008-11-28

  anits VIP
Vackert och längtansfyllt
2008-11-27

    Bellissima
Väldigt vackert skrivet, Larz! Stor applåd!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP