Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MILLAN-TROPI


sitter här med
mina vackra minnen
när en del av livet gått förbi
sitter här med en
förlorad ungdom
men jag är berikad inuti
du som kom och
gav mig vackra minnen
reser hem men
jag, jag sitter kvar
snart är hösten över oss
i sverige
då ska jag gå
genom oktobers dar
promenera
där vi promenerade
värmd av sommarminnen
som du gav
i en park som borde bära
ditt namn
i en stad vid stormigt
nordligt hav

LARZ GUSTAFSSON

080725




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-26 20:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2008-11-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Härlig poesi som gör mig glad denna mörka novemberafton/B
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP