Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LYCKLIG DAG

 

en lycklig dag

en härlig dag
en dag fylld av
Guds välbehag
en kärleksdag
en glädjedag
vi fann varandra
du och jag
de vänner som
man får rå om
det är nåt
speciellt med dom
nu önskar jag
dig lattcho dróm
jag är så tacksam
att du kom!

LARZ GUSTAFSSON

080724




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-27 16:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Vilken härlig dag...man blir riktigt glad, hela livet ler...kan ej önska mer :))
2008-11-28

  Tomas Alexander
härlig! välskriven också jag gillar flytet du fick till, det var otroligt bra!
2008-11-27

  Neal
fin ,gillar du eldkvarn föresten ?
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP