Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ALLÉN

 

när löven dalar i allén
när sommaren passerat sen
och övergått i höstens tid
så dröjer sig min tanke vid
en gåva ifrån sommaren
den ljuvligaste årstiden
när hav och himmel blev till ett
och du blev hela världsalltet
du blev den som betydde mest
på jorden ,där jag är en gäst
om hösten är definitiv
finns under ytan ändå liv
och varje höstlöv minner om
den underbara dag som kom
då var det grönt på varje gren
nu faller höstlöv i allén...

LARZ GUSTAFSSON

080728




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP