Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRISTALLDAG

hård snö som faller

marken gnistrar som kristaller

det är kallt och vitt på bänken där vi satt

vassa flingor piskar

medan vilda vindar viskar

att en gryning alltid följer varje natt

 

fastän trycket hårdnar

skymtar morgon som rodnar

som jag hälsar som en främling som en gäst

marknaden strör bomber

i en pilgrims katakomber

men allting samverkar till det som blir bäst

 

här ska allt försvinna

hela jordklotet ska brinna

men Guds löfte och förbund står ändå fast

tryggheten i nåden

störs ej av "da vincikoden"

eller sådant man kan lägga mig till last

 

LARZ GUSTAFSSON  081126

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-26 16:14



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Da Vincikoden är en av de böcker jag hittills vägrat läsa. När någonting blir så där populärt och folk säger "den MÅSTE du läsa!" blir jag anti.
2008-11-26

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
da vinci koden är lika stort påhitt som fantasireportage, så låt dig inte störas
2008-11-26

  anits VIP
Den här tycker jag mycket om,
så bra skrivit
2008-11-26

    ej medlem längre
Bra!
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP