Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We fall in love but we can't get up

De flesta hjältarna är döda
så försök inte rädda mig.




Jag står här bland ruinerna
och jag önskar att jag hade någonting
att säga, älskade, älskade du.

Jag är samma nu, som då, på ett
ungefär, utan avbrott.

De flesta hjältarna är döda
så försök inte rädda mig.

Jag står här bland ruinerna
och det är inte så sammanhängande.

Älskade, älskade du. När molnen försvinner
vill jag vara där du är. Så snälla,
försök inte rädda mig, för de flesta
hjältarna är redan döda.




Fri vers av ejs
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ejs
ejs