Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Ensamheten Kommer Det Smygandes

Det går runt i mitt huvud
om vad jag ska göra
Vet inte om jag orkar
att ta mig igenom allt

Måsten som tynger
Spränger allt inom
i väntan på gråten

Försöker inte visa
lärt mig precis hur
Men i ensamheten
kommer det smygandes




Fri vers av Miss P
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 22:14



Bookmark and Share


    JoLu
är det inte så att i ensamheten finner
själen tid att tänka
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Miss P
Miss P