Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OINTRESSANT

gå vidare och glömma

och allt det där

med tår som bara ömmar

och sår som tär

kan verka väldigt enkelt

i teorin

men är du inte fin får

du lida pin

 

det fanns en tid då jag

ännu trodde på

att allt fanns inom räckhåll

och gick att nå

men verkligheten lamslog

och bet mig hårt

det verkade så enkelt

men var så svårt

 

jag ställer samma fråga

får inget svar

jag sliter ut de vänner

som jag har kvar

jag känner mig så dum för

det känns genant

att inte vara tillräckligt

intressant

 

LARZ GUSTAFSSON  081127




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-27 16:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Du är en intressant person.....bra skrivna rader..
2008-11-28

  Måna N. Berger
"det känns genant
att inte vara tillräckligt
intressant"

Huvudet på spiken, pang, där satt den! Så känns det. Genant, pinsamt, utlämnat.
2008-11-28

    blondgeisha
tre sista raderna klockrena. många kan nog skriva under på känslan och det är klart rent levererat.
tummen upp! från
blondgeisha
2008-11-27

  Miss Mod
"Det känns genant att inte vara tillräckligt intressant" Alltså, Du är helt enkelt underbar.
2008-11-27

  •AW•
Precis så där känner jag mig...
/Annika
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP