Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en tragisk flicka

Jag är en tragisk flicka,
utan någon moral.
Jag är väldigt konflikträdd
och har ångest i alla val.

Jag är rädd för mina känslor
och är därför väldigt seg.
Jag vågar ju aldrig chansa,
jag är så himla feg.

Jag öppnar mig lätt för andra,
berättar hur jag mår.
De finns de som lyssnar
men också de som går.

Jag studerar folk när de rör sig,
när de ler och pratar med mig.
Jag undrar vad de tänker,
om de tycker att jag är okej.




Fri vers av entillsomdu
Läst 572 gånger
Publicerad 2005-08-14 23:06



Bookmark and Share


  dofta
så fint, vi älskar dig / Karin och Katrin
2005-09-03

    livräddaren
olala bra jobbat anna!
2005-08-17

    vilsen
haha, en bra dikt om dig själv ! fast jag tycker då alls inte att du är en tragisk flicka för det ! du är helt underbar, helt enkelt . . .
2005-08-16

  Amy (F)
Tror knappast att du är en tragisk flicka. Att vara rädd för sina känslor tycker inte jag är fel, men det kan uppstå problem. Men vem har sagt att livet är problem fritt ? :)
2005-08-14

  Amy (F)
Mycket fint skrivet! Känner faktiskt igen mig i det du säger! Mycket bra!
2005-08-14
  > Nästa text
< Föregående

entillsomdu