Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt urblekta dunkorgan

mitt urblekta dunkorgan
går och väntar
på lite påfyllning
lite återfuktning
för min söndertrasade ordbajsare

det är som att fåglarna bara faller numera
solen går liksom aldrig upp

jag väntar på
någonting
ge mig någonting att ta på
något som finns på riktigt
något som varar
någon att hålla fast vid

berör
mina slitna slagsmålsvapen

smek
mina utmattade flyktverktyg


ge mig dig
lite kött på benen
för mitt urblekta dunkorgan




Fri vers av gruskräm
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-27 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gruskräm