Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
djup meditation...


mitt 3:e öga

Jag finns vilandes i mitt sinne

en oändlighet av uråldrigt reptilminne

transformation av det tredje ögat innåt


inblick i dvala


som flugornas ögon all over the head

mitt vakande sinne vändes ut och in

lyssnar till andetagen

från en plats i mitt bröst

går igenom register

reptilminnet med dess innre röst


djupt sovande vakenhet


vilandes i mitt sinne

doppas i min sjö av

uråldrigt själaminne




Fri vers av Aquarius
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius