Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÄKAS

läkas

så att blommor kan slå ut

läkas

för behovet är akut

läkas

för att kunna vara hel

leka

låta allt bli smek och kel

tveka

inte ge din hän i lek

bygg en

bastion mot hat och svek

läkas

i en skoningslös epok

räkna

alltid med att det blir bråk

motstånd

från de där som vill din död

lidandet

är deras levebröd

man vill

att du faller om igen

så du

kan slås ned av fienden

läkas

känns som ett slags utopi

fångad

och för sent att slå sig fri

LARZ GUSTAFSSON

081128




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-28 09:13



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag vill ändå tro på att läkning är möjlig, även om jag tillhör "de ärrades klan".
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP