Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOPPLÖS

om jag säger jag är hopplös

så är det för att det är sant

som när jag säger jag är klumpig

och att jag är en riktig klant

då är det lika bra du medger

att du känner likadant

om jag säger jag är skadad

så är det fakta som du får

jag säger att jag inte orkar

jag säger att det inte går

då är det enda du kan göra

att låtsas som om du förstår

jag kanske blivit klumpigt vaggad

och vrickad på ett märkligt sätt

jag borde sinnesundersökas

jag saknar både sans och vett

men när jag umgås med min Jesus

är jag det vackraste Han sett

LARZ GUSTAFSSON   081128




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-28 09:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Gillar slutraderna, för hoppfullheten de utstrålar..om närheten till en kärlek som bär
2008-11-29

  Marie Å
Tänkvärt ..... hoppfullt
Vad är det som verkligen räknas? Vet en Larz som brukar ha låttexter i sina kommentarer… och detta får mig att tänka på Ingemar Olssons ”Du vet väl om att du är värdefull. Att du är viktig här och nu….”
2008-11-29

  Miss Mod
Bästa Larz! Hur är det med Din Gudstro?
2008-11-28

  Nasrin
mycket vackert!
att vara med Jesus är det underbaraste känsla för där finns hopp, kärlek utan krav.
2008-11-28

  mare VIP
Ingen är hopplös i Guds ögon !!
2008-11-28

  anits VIP
Fint och tänkvärt skrivit
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP