Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en kär och älskad vän i världen...




VANILLA GIRL

du kan befrukta

ett öde landskap

genom att så dina frön där

bevattna det med din omsorg

du kan berika fattigdom

och gör det

som en syster

plantorna gror

plantorna spirar

du ska ha heder

och tack

 

LARZ GUSTAFSSON  28/11 2008




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-28 09:20



Bookmark and Share


  Marie Å
Så vackert skrivet......
vissa människor är speciella
2008-11-28

    ej medlem längre
Fint!
2008-11-28

  Nasrin
fina ord om vänskap!
tacksamhet och vackert!
2008-11-28

  Måna N. Berger
Vackert och varmt skrivet till en kär vän.
2008-11-28

  Elaine.S VIP
Fina ord av och om vänskap. Innerligt!!
2008-11-28

  anits VIP
vackra ord till en vän
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP