Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindkyssar




en vindkyss

av din parfym



hemlighetsfull

och fylld av längtan


Gör hårda minnen mjuka



en vindkyss var allt som behövdes


för att väcka dig




igen




Fri vers av Plumflower
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-28 12:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ett förbiglidande ögonblick...en doft...ett minne...vackert!
applåd!
2008-11-29

  Yvonne
En helt ljuvlig dikt. Varm applåd.
2008-11-28

  glittertindra
ett flyktigt ögonblick du skriver om som lever sig kvar, dessa doftminnen...
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower