Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig

Förlåt mig
förlåt för att jag inte va där
när du tog ditt sista
Andetag

Förlåt mig
För att jag inte ringde
förlåt mig
för att du inte fick se mig
i min brudklänning

förlåt mig
för att jag inte åkte
ner till dig oftare

förlåt mig farfar
för att jag inte berättade oftare
hur mycket jag älskar dig

förlåt mig farfar
för att jag fortfarande hoppas
att du ska komma tillbaks




Fri vers av MaliinM
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-28 22:33



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Jag gillar ditt sätt att förmedla känslan av värme
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

MaliinM