Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN BRIS BÄR INGEN UV


hösten invaderar
oktober exploderar
i en färgkaskad
och målar våran stad
allt jag härbärgerar
vrålar och rumsterar
i min själs gemak
och ropar från ditt tak:



refr:
om jag får bli din hund
och du vill bli min katt.
om du blir min en stund,
sluts ett förbund i natt.
om jag får bli din hund
och du vill bli min katt
så flyr vi till en lund
där jag grävt ned en skatt

trösten restaurerar
men något irriterar
jag springer runt frustrerad
och våldsamt attraherad
tiden eskalerar
drömmar retirerar
sångerna tar tag
och bär från dag till dag

frosten embarkerar
det ljus som penetrerar
saknas och falerar
insikten chockerar
fängslar och torterar
tryggheten är ljuv
en bris bär ingen uv

LARZ GUSTAFSSON 051005







Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-29 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-11-29

  mare VIP
Bra....fint skriven..
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP