Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blev ändå nöjd med den...


Dagen då jag vräker svordomar över Existensen

Just idag är en sådan där dag

Då jag vräker svordomar över

Existensen

Dagen då jag stirrar stint i spegeln
Undrande vad i helvete jag håller på med

Då jag platt på mage ligger i snön
Förvånad över vad som hände
Vill veta hur jag hamnade där
Igen

Klockan tickar vidare men tiden står still
Idag
Krälar jag i leran ännu en gång
Kryper och ber
Visar den andra sidan av myntet
Sidan som ingen ännu sett
Inte ens jag
Så jag måste
Titta i spegeln ännu en gång

Dagen då händerna darrar
Då skriken ekar i mitt huvud
Då jag gör saker jag aldrig gjort förut
Saker som jag ändå gjort för ofta

Klösandes efter verklighet
Smärtan i själen blir verklig
Med naglar mot hud
Men smärtan är inte verklig
Inte heller blodet
Som faktiskt inte finns

Illusionen och utopin
Utslocknandet

Dagen då allt är....

Då tårar inte kommer
Fast jag beordrar dem
Att flöda

Kontrollen är borta
Övertagen
Av mig själv

Just denna dag

Är ännu en vardag

Grå i
Sina regnbågsnyanser




Fri vers av Andunelen
Läst 429 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 19:26



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Så förlösande vacker, om än med smärta du skrivit dessa ord! Du gör mig mållös! Fredens Lena Liljor/Ammie
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Andunelen
Andunelen