Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LIVET I GÄVLE

det blåser från havet i dag
så är det vid östkustens stränder
det händer att vinden är svag
ibland till och med att den vänder
men blåser det gör den alltjämt
en fläkt ifrån östersjöns vatten
för så har det blivit bestämt
av Gud som gjort dagen och natten

livet i gävle
välsignade liv
livet i gävle
dag efter dag
livet i gävle
jag tar nya kliv
livet i gävle
och jag

här har jag mitt hem och mitt liv
här finns mina nära och kära
den stad Gud placerat mig i
är stan där jag känner mig nära
de gator där jag går omkring
dem kan jag på mina fem fingrar
här finns alla dessa små ting
som tillfälligt skuggorna skingrar

LARZ GUSTAFSSON 990521





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-29 20:47



Bookmark and Share


  mare VIP
Myckert vackert skrivet......
2008-11-30

    ej medlem längre
Fin dikt om en fin stad...
2008-11-30

  Patrik M/nsson
Vilken fin kärleksförklaring till Gävle och havet! har aldrig varit där men blir sugen ;-9
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP