Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUNGFRUKUSTEN

jag har havets saltstänk i min skäggstubb
solens sken som håller klippan varm
stör jag någon är det inte mitt fel
jag rår inte för att jag har charm
när jag nu ska ta mig an en sommar
vill jag göra det med MIN musik
den får härja som en hungrig vildkatt
i en fiskbutik
ska jag dansa efter någons pipa
får den lov att vara stämd i dur
jag ska dansa med fasan och ripa
som en vilde i min Guds natur
jag ska ta en dans med alla måsar
visa Skaparen min uppskattning
så att alla mina kilon flåsar
utav utmattning
kompad utav en elektrisk evert
lika stolt och saltstänkt han som jag
ska jag hissa blå och gula segel
denna sommardag
jag behöver inte några örter
inte vinet eller konjaken
för att vidmakthålla denna flörten
med sommaren

LARZ GUSTAFSSON 26/2 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-30 08:52



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Vilda ord med mycket saltstänk och livslust..
2008-11-30

  mare VIP
Härligt skriven !!
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP