Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som har varit kommer aldrig åter och det som komma skall vet vi inget om


Njut av nuet

Det som har varit är sekundärt
Det som inte har varit är sekundärt

Det är här och nu som gäller
För hur länge vet ingen
Just därför måste jag, du, alla
ta vara på varje minut
varje ögonblick som vi får

är livet

Man måste förstå att inte
ta något för givet

Man måste förstå att det
är man själv som måste
ta klivet

Man måste inse för att våga
Man måste värna livets låga

Älska, glömma och förlåta
det är livets stora gåta

Det är det som är livet





Fri vers av Olga
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-30 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olga