Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VARDAGSKVÄLLSCITY

vardagskvällscity
skimrande sköka
uppsminkad, sliten och trött
en attraktion som
vi vill besöka
i jakten på något sött
ån rinner svart
pärlband av bilar
alla på väg någonstans
vid sidan av
står andra stilar
hunden som gnyr heter chans
sötast i stan
kliver på bussen
babblar snart i sin mobil
hemma är bäst
pappa och pussen
är hennes färdriktningspil
danskurs igen
i vårt musikhus
människor dansar och ler
vi stannar till
vid ett trafikljus
jag sitter hänförd och ser
snart sover stan
tills morgon randas
drömmer om gyllene år
vardagskvällscity
känslorna blandas
tankarna kommer och går

LARZ GUSTAFSSON 080310




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-30 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP