Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OMYNDIGFÖRKLARADE

behovets barn möts
i en värld av recept
behovets barn möts
av en tid av koncept
gör si och gör så
skriker kvällstidningen
om det som finns nedlagt
i kvinnor och män
om det som är självklart
och bor i vårt blod
som skapats i oss
av en Gud som är god

när upplagesiffran
ska höjas med hast
då tillåts diverse
experter slå fast
att folket härnere
alls ingenting vet
sen bistår man oss med
sin erfarenhet

men du och jag möts
i en brand utan ord
den tändes när Gud
hade skapat vår jord
den övergår givetvis
vårt intellekt
försök stänga in den
och vips är den släckt

LARZ GUSTAFSSON 080308





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-30 20:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ordat !!
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP