Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖRKRETS UNDERSÅTAR

ibland får jag för mig att alla
mår bra av att plåga min själ
man njuter var gång som jag lider
och hatar när det går mig väl
en konspiration utan gränser
en fiendskap utan nåt mått
man svärjer sig samman med ränker
i denna massiva komplott

när jag lyckas bra mår man illa
man står inte ut när jag gläds
och i denna grymma gerilla
finns ingen som backar och räds
det hat som jag möter i tiden
är aktivt och mycket kompakt
dess mål är att angripa friden
och krossa mig under sin makt

LARZ GUSTAFSSON 5/4 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-30 21:26



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Starka känslor med väl sammansatta ord..
2008-12-01

  Tomas Alexander
Att du blir så ständigt attackerad är nog ett tecken på att du är stort användbar för Gud! Troligen att du är aktiv också! Jag tror att satan fruktar det du kan göra för Gud! var stark! Ta på dig Guds rustning som det står i bibeln om! Trons sköld, tror det står i korinthebrevet men är inte säker!

va stark! va fast! va äkta!

massor med kärlek och hopp om att du mår bra!!!
2008-11-30

  mare VIP
Kämpa trons kamp.......inte av kött och blod, utan av ondskans demoner, men Gud segrade :))))
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP