Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NY VÅGS PULS

 

 

en ny vågs puls

och ett konstverk att betrakta

en stad i ljus

och en nåd att eftertrakta

min tacksamhet

måste nu få överflöda

för tysta är

bara stenar och de döda

en tavlas glans

det klassiskt genuina

designen Hans

värderingarna mina

där dras en gräns

där trillar bittra tårar

Ers Excellens

förlåt mig om jag sårar

jag stämmer upp

en sorgsen klagovisa

när jag som fått

så mycket borde prisa

 

du får en dag

som kanske blir den sista

ett hjärtas slag

tills du läggs i en kista

din tid är nu

och morgondagen sedan

och löftets ljus

ska leda dig ur ledan

ta vara på

det pund du ska förvalta

sök inte efter

socker i det salta

 

LARZ GUSTAFSSON 1/12 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-01 09:45



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, viktigt at ta tillvara på det pund man ska förvalta......
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP